wina's FotoPage

By: ibu wina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Sunday, 14-Sep-2008 07:56 Email | Share | | Bookmark
EMS International Process

Hello,

Memandangkan kita sekarang telah memasuki minggu ke-3 puasa, dan masih ada kira-kira seminggu lagi hingga ke hari raya Aidilfitri, seperti biasa proses kiriman di pejabat pos berjalan begitu perlahan. Slow sangat-sangat la kat sini. Orang beratur panjang tak ingat la kan (Last hari jumaat saya ke pejabat pos). So, akak di counter tu cakap takut ada barang diorang hold lama (kalau ada masalah dengan kastam la). Lagipun sini sehari sebelum puasa semua pejabat dah tutup, dan cuti Aidilfitri di sini berlangsung selama seminggu (7 hari).

Maka dengan ini, sesapa yang rasa nak kiriman sampai sebelum hari raya, eloklah kiranya saya kirim barang pada hari Isnin (14 september 2008). Kalau lepas tu pun boleh, saya tak ada masalah, cuma jangan marahkan saya pulak kalau kiriman sampai lepas hari raya. Saya tak janji yer.

Sini mungkin paling lambat 2 hari dah terbang ke Malaysia, takutnya pak kastam di Malaysia la pulak lambat kan. Maklum orang pakat pos kuih raya dan sebagainya.

Terima kasih


Thursday, 4-Sep-2008 12:49 Email | Share | | Bookmark

just 4 ref. kalau yang tanya warna kebaya kudus yang available






Monday, 1-Sep-2008 22:07 Email | Share | | Bookmark
Stok Kebaya Cheongsam dengan motif baru

Hallo,

Kebaya Cheongsam datang lagi dengan motif baju dan kain sarung baru (motif sutera). Harga adalah sama *RM75 utk satu pasang (beserta selendang).
Size dari S - XXL (tergantung atas permintaan)

Terima Kasih







Thursday, 28-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Sebab Musabab Email tak terlayan

halo All,
sy tau banyak email tak terjawab, tapi setakat ni saya sibuk dengan barang offline, tp takde la baju2 kebaya kan, cuma sini laku blouse2 bahan sejuk nipis apalagi yang warna putih. sini hari raya pertama jarang2 org pakai kebaya, sebab panas kan, so nak bercanda tawa dengan family semua lebih memilih blouse dan seluar.
saya just tempekkan blouse yang saya jual dkt org sini, tapi kalau org sana nak boleh gak,tp saya tak layan kalau beli 1 yer, so sorry sebab nanti rugi ya amat...hehehe
RM28 kalau beli di atas kuantiti 3 helai, ni semua free size, tp bawahnya kembang...boleh pakai dengan seluar yang ikut warna bunga..
btw, ni sulam mesin yer,,
terima kasih,,
love u all,,,
muahs



Thursday, 28-Aug-2008 10:02 Email | Share | | Bookmark
Proses Meng-Clearkan Almari Tahap ke dua :D

Sorry dekat email yang tak terbalas, setelah seharian di hospital (isnin) dan selasa keluar, rabu pun keluar, so baru ada hari ni nak settle semua, sekali lagi minta maaf, yes saya kurang sihat.

apapun nak update gambar baru yang saya simpan dah lama, tapi sorry utk orang yg kurus sebab stok saya yang di bawah hanya untuk org badan besar sahaja sebab size L, XL, dan XXL sahaja.

NI YANG NAK CLEAR:



NI YANG BARU:





[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net