wina's FotoPage

By: ibu wina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Jul-2008 15:44 Email | Share | | Bookmark
Kebaya Siap Dijahit

Hello semua, sila baca entry ini dahulu sebelum membelek gambar di bawah. Saya ada kebaya baru untuk kakak-kakak dan adik-adik menambah duit raya atau buat sesiapa yang tak sempat nak buat baju raya boleh la pakai dulu kebaya ni. Buat re-seller, please jangan terburu-buru membuat keputusan untuk membeli kerana saya tidak menanggung kerugian sekiranya kebaya yang anda ambil dari saya tidak laku. Hehehe.

Sebelum tu maaf sebab kualiti gambar kurang bagus kerana saya ambil pada waktu malam. InsyaAllah nanti saya update detail sulaman dan potongan lengan yang special sikit dari kebaya yang lain-lain.

Yes, kebaya ni special di potongan lengan. Yang jahit tu cakap lengan trompet.Hihihihi. Tergantung si pemakai jugak, tetapi bagi saya potongannya cantik. InsyaAllah saya update lagi nanti. Yes, tersedia warna, tersedia size. Saya ada 2 kodi untuk di offer. Mudah2an tak ada masalah stok lagi lepas ni. Amin

Sebelum tu ini adalah ukuran yang tersedia:




Harga Yang Ditawarkan




Monday, 28-Jul-2008 09:04 Email | Share | | Bookmark
Perhatian: BELUM SIAP DIJAHIT



Penting:

Bagi mengelakkan ada miss communication antara pelanggan, sekali lagi saya taipkan disini:

- Kebaya / model kurung yang diawali dengan kode KY*** adalah kebaya yang BELUM SIAP DIJAHIT.

- Kebaya dijual dengan satu set sarung dan selendang atau anda boleh memilih untuk membeli kebaya (atas) sahaja.

Sebab ada pelanggan yang dah terbabas tadi pagi sampai dah kirim duit segala, so saya harap tak ada yang terbabas macam Cik Puan sorang tu. Hihihihihi. Jangan mare yer...



Monday, 28-Jul-2008 03:33 Email | Share | | Bookmark
KY405 dalam 3 warna

KY405 *sila refer thread di bawah,
405 adalah dari bahan yang tidak jarang, agak tak paham sikit nama bahan ni, tp adalah jenis kain yang licin, dan ditambang benang silver,,,hehehe maklum agak buta bahan, nanti kalau saya tau saya edit thread ni

ada 3 warna, Merah, Putih dan Kopi Susu (mcm warna air nescafe) hehehheeh



Sunday, 27-Jul-2008 03:04 Email | Share | | Bookmark
Please Read This



Ok saya nak update sikit disebabkan banyak email yang masuk dan order kebaya yang dah siap jenis leher cheongsam/shanghai (Bulat)
Sila refer thread sebelum ni, dan seperti yang saya beritahu sebelum ni kebaya ni adalah LIMITED STOCK Saya tak boleh dapatkan barang lebih dari 10 pasang dari tailor sebab bahan jenis tile yang digunakan untuk jahit kebaya ni adalah sangat sikit.
Ok di bawah adalah list org yang SUDAH CONFIRMED, akan tetapi barang masih ada dengan saya, saya harap memang confirm:

Alimie - 4 pasang (Putih, Oren Gelap, Ungu (XL yang baru), maroon gelap, Ungu (L), Putih (XL)
Hasnizal Swk - 4 pasang (Putih, Pink, Oren Gelap, Ungu Gelap)
Naquien Tasha - 2 pasang (Ungu dan Gold)
Adena - Ungu (M), Oren (L) Putih (XL)
Effa - Oren (XL)

Habis!

means yang sisa cuma size besar2, so utk org kecil2 so sorry, tapi saya akan tetap update kalau ada size kecil,
terima kasih





Thursday, 24-Jul-2008 14:44 Email | Share | | Bookmark
Update Lagi






[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net