wina's FotoPage

By: ibu wina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Jul-2008 03:20 Email | Share | | Bookmark
Request from Customer, tapi kena tanya pendapat customer jugak

Halo All,
Saya faham nak dekat raya ni tailor dah tak terima tempahan yer? Hehehe, tapi ada jugak org yang email atau YM saya tanyakan bahan lace. Saya nak tanya pendapat atau sesiapa yang pernah beli bahan lace di Malaysia, kalau satu set 8 meter (termasuk selendang), kira2 berapa dijual disana? Lace bukan satu warna yer,,tp warna benangnya campur. Agak2 berapa tu? Sebab ada org cakap mahal kalau di sana,,atau adakah tergantung kualiti jugak? Saya buta bahan lace2 ni.Huhuu. Tinggalkan komen di bawah yer utk sesapa yang pernah beli bahan lace atau expert sangat pasal lace2 ni.
InsyaAllah saya akan upload gambar lace yang saya beli dan berapa saya boleh jual.
Terima kaseh.


Monday, 14-Jul-2008 02:52 Email | Share | | Bookmark



upload gambar dulu,detail nanti sat..


Monday, 14-Jul-2008 02:17 Email | Share | | Bookmark
Kebaya Kudus (Bahan cutton benang emas, sarung sutera)

Update lagi, rasanya hari ni banyak benda nak update, sori kalau email lambat dibalas. Untuk yang dah biasa ambil kebaya kudus untuk jual lagi, saya nak update kalau ni ada barang baru. Buat yang belum pernah beli, motif bunga ni memang saya tak pernah pun upload, tp kalau yang dah biasa beli pernah saya kirim macam ni. Tapi untuk kali ni bahannya beza sikit, kata supplier tu sutera benang emas, tapi saya rasa mcm campur cotton (bole ke tak percaya supplier sendiri?) Hehehe, takut jugak kalau nanti customer tengok barang real nanti cakap saya pulak tipu, so lebih baik saya clearkan sendiri. Bahan ni saya rasa cutton campur benang emas, sebab dia mengkilap semacam jer, nampak mewah sendiri, dan nak match dengan kain biasa saya rasa tak patut, so saya matchkan dengan sarung sutera, kalau yang dah biasa ambil sure tau harga saya, apapun tetap RM100 ke bawah. Anyway, tetap email dan saya akan quote price.



Wednesday, 18-Jun-2008 10:02 Email | Share | | Bookmark
Nak Jadi Penjual Kebaya?

Anda mencari kebaya yang tinggi kualiti, design baru dan harga yang murah untuk dijual lagi? Sila email ke bajucantik. Harga kebaya tidak akan dipamerkan disini bagi menjaga keamanan bisnes masing-masing. Hehehe. Bagi yang berminat, sila email ke lebihciuman@yahoo.com atau YM secara langsung ke lebihciuman (kalau akak online la yer, kalu tak online mahap le bebanyak) Akak boleh bagi dengan harga yang murah memandangkan harga kebaya di Malaysia melambung tinggi macam harga minyak



Sila Klik Untuk Melihat Motif Kebaya Kudus yang Dijual:

KEBAYA UNGU-bahan katun paris

KEBAYA MERAH-bahan shantung silk

KEBAYA PINK-bahan katun korea

KEBAYA COKLAT-bahan katun paris

Setiap kebaya disertakan kain dan selendang. Kebaya boleh digayakan leher V atau leher bulat. Ukuran kebaya adalah 1.5m x1.5m, begitu juga dengan ukuran kain. Selain itu anda boleh memilih untuk membeli kain sarung biasa atau kain semi sutera yang licin (tapi harga berbeza)

Bagi yang berminat untuk membeli dengan kuantiti sedikit (untuk dipakai) juga dialu-alukan. Akak takde masalah dik!

Update 22 June 2008 - Stok semakin berkurang, bahan shantung silk habis. Tunggu untuk motif dan design baru.



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net