wina's FotoPage

By: ibu wina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 22-Oct-2008 09:21 Email | Share | Bookmark
TAWARAN MENARIK UNTUK RESELLER

halo,

baru kirim barang ni ke Malaysia pertama kali untuk kebaya set lengkap semi sutera (bahan licin). Sulaman kemas. Saya menawarkan harga bersama kos kiriman. Tetapi hanya tertakluk untuk 5 dan 10 pasang. Nak beli satu2 boleh tapi kena discuss harga yer. Dollar naik so kos kiriman i pun ada la sedikit goyah. huhuhu. Harga baru ni saya dapat dari supplier baru.

semua detail ada di gambar. yang suka ok la, tak suka jangan bagi la plak komen2 berbau tak sedap yer. ngeee...kang ada lagi yang email cakap warna boliwud la,,apa la,,jangan terasa la yer...

nak jual lagi or buat seragam kenduri bole la kot beli bebanyak yer.....bahan semi sutera ni,,sesapa nak sutera pun ada tapi harga lain la yer...semi sutera dah 80% hampir mirip dengan yang ori. cuma sutera lebih halus lagi jer,,corak sama.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net